čtvrtek 19. ledna 2017

Vysněné knihy #1 | Wishlist


Zdravím vás u mého dalšího, trochu jiného článku než jsou recenze. Rozhodla jsem se že by bylo fajn se s vámi podělit o knihy, které si chci strašně moc koupit a přečíst - tudíž mé Vysněné knihy :). Je dost možné, že většina knih co tu bude teprve vyjde, nebo je chci číst v angličtině! :) Doufám že vás alespoň trochu inspiruji a snad si třeba i vy něco vyberete! Pokud se vám bude série líbit, může vycházet klidně každý měsíc! Tak se na to pojďme podívat! :D

Jako první bych vám chtěla ukázat knihu Řekni mi tři věci od Julie Bauxbamové! Jedná se o romantickou knihu, kde hlavní postava zjišťuje, kdo jí tajně provází. No a já přímo takovéhle sladké a trochu i tajemné knihy miluji! Takže tuhle knihu si rozhodně musím přečíst. Už jsem přemýšlela i o anglické verze, tak uvidím pro kterou se nakonec rozhodnu. 


Další knihou je Třetí Stříbrná kniha snů od Kerstin Gier! Myslím že u této knihy je snad všechno jasné. První dva díly mě úplně nadchly a já se nemůžu dočkat až se u nás CooBoo konečně definitivně rozhodne knihu vydat a já konečně zjistím kdo je Secrecy! Každopádně na tuhle knihu si troufám jen v českém jazyce a navíc mám i předešlé dva díly v češtině a nechci to rušit :) Tak co snílci těšíte se??!!! Pro informaci, kniha by měla vyjít někdy uprostřed února. 

                
Myslím že tady netřeba komentáře. Co nejdříve potřebuji Cress, Nejkrásnější, Winter a Hvězdy nad hlavou. Měsíční kroniky jsem si zamilovala a teď už jen stačí si našetřit peníze a jde se číst! Už se nemůžu dočkat až se dozvím jak to se vším dopadne a doufám že se brzy dostanu k určitě epickému závěru série těchto re-tellingových příběhů od Marissy Meyer! A taky jsem nemohla zapomenout na povídky k série, ty ale teprve vyjdou! 

Pak je tu kniha Holding up the Universe od autorky Jennifer Niven, kterou můžete znát jako autorku knihy Všechny malé zázraky (All the bright places), které jsem si objednala v angličtině a čekám na jejich příchod. Pokud se mi bude kniha líbit, tak je jasné že ani tahle kniha u mě nebude smět chybět v angličtině! Pro neagličtináře u nás kniha vyjde také a to na začátku března pod názvem Váha vesmíru!
A poslední anglická kniha, kterou bych vám chtěla ukázat je A World Without You od úžasné autorky Beth Revis. Od Beth jsem přečetla celou sérii Loď mezi hvězdami a strašně moc se mi líbila! Tip na tuto knihu jsem našla u Klárky (Klářiny knihy) a hrozně moc mě zaujal příběh knihy! Navíc pokud je to od Beth Revis, tak je to ihned jasné - tahle knihy u mě v knihovničce rozhodně nemůže chybět!





Tak doufám, že se ke knihám co nejdříve dostanu..
A co vy? Podělte se se mnou o vaše knižní přání v komentářích! 😊

12 komentářů:

  1. Všechny knížky vypadají skvěle, snad se k nim brzy dostaneš :) Také se moc těším na Winter a Třetí stříbrnou knihu snů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný výběr :) Řekni mi tři věci vypadají lákavě :) Na Měsíční kroniky se teprve chystám, tak snad mě také tak moc nadchnou :) Hezké čtení a ať máš knížky brzy doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Měsíční kroniky se ti snad budou líbit, mě nadchly maximálně! :D

      Vymazat
  3. Téměř stejné knihy mám v plánu i já :) Počkat... A World Without You je od Revis?! Tak to jsem jaksi ani nezaregistrovala... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, A World Without You je od Revis! :D Jedné z mých nejoblíbenějších spisovatelek ♥

      Vymazat
  4. Měsíční kroniky si musíš přečíst! Je to moje srdcovka, takže bych ti je doporučila, i kdyby se ti první díl nelíbil, ale takhle je to ještě lepší! :D Třetí stříbrnou teď čtu v originále a musím říct, že se máš na co těšit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že se ti brzy dostanou do rukou :) Všechny knihy, co bys ráda, mám také na svém seznamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také doufám.. snad i k tobě se brzy dostanou! :)

      Vymazat
  6. Hvězdy nad hlavou ještě nemám a fakt bych si je přála! :)

    OdpovědětVymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)