středa 11. ledna 2017

Knižní přírůstky #7



~ Heartless - Marissa Meyer
Zdravím vás u dalšího přírůstku! :) Dneska mi přišel balíček a hned po škole jsem si pro něj šla (taky to byla moje odměna za to, že jsem přežila ten dlouhý den ve škole). Pro informaci kniha je z Nejlevnější knih, píšu to tady protože nikde jinde jsem ji nenašla a abyste nemuseli tak zbytečně pátrat!
Knihu si plánuji na únor nebo na přelom leden/únor! :) Pokud si chcete počkat na český překlad tak budete muset být malinko trpělivý! Kniha u nás totiž vyjde zřejmě v listopadu tohoto roku (samozřejmě jestli vůbec, třeba se vydání může opozdit). Knihu jsem si koupila v paperbackovém vydání, jelikož hardcover byl hrozně moc drahý a stejně mi moc nevyhovuje :P Já už se tedy strašně těším až se ponořím do čtení, ale teď se bohužel musím jít šprtat matiku, zatím! :) 

8 komentářů:

  1. Miluji knihy v angličtině a možnost si tak zkrátit čekání na překlad, který někdy opravdu trvá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :) navíc se konečně naučím něco víc z Aj

      Vymazat
  2. Asi jsem se zamilovala.. Kniha vypadá opravdu nádherně :) Řísi divů miluju, a tak se do ní taky možná pustím :) Užij si čtení a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Závist! :O Po Heartless už hrozně dlouho pokukuju, ale stále čekám na moment, kdy se mi podaří ji najít zlevněnou v hardcoveru. Paperback není špatný, ale já bych radši ten hardcover. :D Přeji ti ať se ti líbí a já mezitím budu tichoučce žárlit! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní přírůstek :) Kniha vypadá hodně lákavě :) Už se těším na české vydání :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)