sobota 13. května 2017

Můj Svět knihy 2017

Zdravím knihomolové! Nakonec jsem i já byla na Světu knihy a moc jsem si to užila. V tomto článku vám podrobně napíšu, jak to všechno probíhalo, co všechno jsem si koupila a jaké blogerky jsem konečně poznala! :)

A abych nešla poprvé na tak velkou akci sama, mou obětí se stala Kája, kterou můžete znát z jejího blogu http://carolineandherbook.blogspot.cz/ a vážně skvěle se s ní povídalo. Vážně nevím, co bych tam bez Káji a ostatních, co se k nám později připojili, tak dlouho dělala.
A na této fotce můžete vidět Káju jako mozkomora! 

Když jsme obešly pár stánku, vydaly jsme se do Slovartu, kde jsem ale až později koupila knihu, ale o tom až o pár řádků níže...

Poté jsme se vydaly pro knihy do Hostu, kde byla 30% sleva, pokud jste na svůj instagram přidali fotku jejich stánku a k tomu pár hastagů. Fotilo se to vážně špatně, ale slevu jsme dostaly. Já jsem hned měla jasno v tom, že si potřebuji koupit knihu Všichni ptáci na nebi, a tak kniha ihned putovala ke mě. 

Nějakou náhodou jsme se ocitly na Yoli srazu, kde byly snad všechny známější blogerky jako je Klárka, Markét, Molly v knize nebo Penny and books. Obě jsme byly nadšené, když jsme dostaly Yoli tužku a záložku...

Navíc tady začala Kájina chvilka, kdy všechno začalo být trapný, že jo, protože nás nikdo neznal, ale my jsme znaly všechny ostatní kolem nás, a taky protože jsme vůbec nevěděly co na tom místě děláme! Takže tady vznikla hláška "To je trapný" nebo "My jsme trapný", která mě pak provázela po celou dobu :D

Po nějaké té hodince se k nám přidaly ještě další dvě holky, a to Anička z blogu http://annakrat.blog.cz/ a její kamarádka Terka. S těmi jsme pak vážně začaly spamovat instagraf našimi fotky, protože jsme hrozně moc chtěly vyhrát nějakou knihu (každá 20. fotka dostala knihu). Samozřejmě jsme na instagram přidávaly miliony fotek s námi, které jsme si pak v instagrafu nechaly vytisknout.

Terka, Anička, Já a Kája

Všechny čtyry jsme se poté odebraly do stánku Slovartu, kam jsem si šla koupit knihu Paní půlnoci (ke které jsem dostala zdarma nějaký diář), a kam jsme šly za Marky z blogu http://marky-books.blogspot.cz/ a přidala se k nám také Kami z blogu http://www.zasitavknihach.cz/


No a poté jsme se všechny přesunuly k instagrafu, abychom si udělaly na památku společnou fotku a pořád jsme se snažily vyhrát nějakou tu knížku! :)

A tady jsou všechny fotky, které jsem si odnesla. A jak můžete vidět, tak se mi jednou poštěstilo a měla jsem dvacátou fotku. Bohužel knihy, které byly na výběr, nebyly nic moc, a tak jsem sáhla po knize Bez jablka, kterou jsem poté dala Káje, která jí potřebovala a potěšila daleko více než mně a navíc to vůbec není můj žánr. 

...
A samozřejmě ani nemluvím o tom, jak hodně lidí a jaké dusno tu bylo :P

Rekapitulace
Vážně nelituji, že jsem nakonec šla, protože to bylo nejlepší s těmi nejlepšími lidmi, kteří milují knihy stejně jako já! Jsem moc ráda, že jsem konečně poznala Káju, ale samozřejmě i ostatní blogerky a už se na vás těším zase v říjnu na Humbooku! 

A co vy, byli jste taky na Světu knihy? Jak se vám tam líbilo? A také jste potkali tolik skvělých lidí? :)

10 komentářů:

  1. Musím konstatovat, že toto je tvůj nejlepší článek na blogu a neříkám to jenom pro to, že mi děláš zadarmo reklamu. ( Neboj, taky ti ji ve svém článku udělám. :D )Moc děkuji, že jsem si to s tebou a ostatními užila. Mozkomor je boží. :D
    Jo byly jsme trapný. Ještě že jsme potom potkali ostatní, jinak bychom se snad ani nevyfotily my dvě. :)
    Těším se na tebe na Humbooku. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju moc tobě! :D A už teď začínám na Humbook šetřit :))

      Vymazat
  2. Já se bohužel téhle akce nezůčastnila, jelikož mě tenhle týden čekají 3 zkoušky, tak jsem celý víkend seděla nad učením. Je docela škoda, že mi to každý rok vychází tak akorát na zkouškové období. Tak uvidím jak to dopadne příští rok a pokud ani to nevyjde tak ten další určitě, jelikož to už bude po vysoké. :)

    Vidím, že sis to tam skvěle užila, což je fakt super ^^ A snad se ti knížky, které sis tam pořídila, budou líbit! :)

    Měj se hezky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, ale snad to příště vyjde:) a moc ti děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. My jsme na Instagrafu udělaly jednu fotku, aniž bychom vlastně věděly jak, a poštěstilo se nám na Fantastická zvířata :D S tou trapností jsem si taky tak připadala, všechny jsem znala, ale nikdo neznal mě :D Příště se musíme potkat taky :)) (A mozkomor je boží :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fantastická zvířata ti vážně závidím :) a snad se potkáme na Humbooku, teda pokud tam půjdeš:3

      Vymazat
  4. Byla to má první návštěva SK a užila jsem si ji. Byla jsem tam s přítelem, který také rád čte. Potkala jsem asi 3 slečny z instagramu, které sleduji, ale byla jsem nesmělá a neoslovila je. Jinak jsem si odnesla 6 knih :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti veletrh líbil:) I já jsem na něm byla poprvé a jsem z něho nadšená! Ať se ti nové přírůstky líbí.

      Vymazat
  5. Všichni ptáci na nebi jsem si taky koupila, prostě jsem ji musela mít :D

    OdpovědětVymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)