pondělí 24. dubna 2017

Knižní přírůstky #16

Zdravím knihomolové! Po krátké době jsem tu zase s dalšími přírůstky, které se u mě nějakým způsobem ocitly, a já vám je opět představím! :)
Někteří z vás tyto dva kousky už mohlo vidět na mé Instagramu. Jako první knihy jsem do rukou v knihkupectví vzala Nejkrásnější, protože mi chybělo už pár desítek stran do dočtení Cress. (Nejkrásnější už mám přečtenou, vážně to byla jen taková oddechovka na den). Další knihou, kterou jsem si koupila spíš nečekaně, je Dvůr trnů a růží, protože na druhý díl slyším samou chválu!

A dnes na mě čekaly dva balíčky! První jsem rozbalila Thirteen Reasons Why v angličtině, protože čekat na českou obálku se mi nechce a navíc se chci co nejdříve kouknout na seriál (ale nejdřív knihu!). A poslední knihou je Nejchladnější dívka ve Městě chladu, kterou jsem dostala jako recenzní výtisk od nakladatelství Omega (děkuji moc za knihu a spolupráci!)

REKAPITULACE:
4 knihy z toho jedna anglická a jedna jako recenzní výtisk!
Četli jste něco z dnešních přírůstku, nebo se na to teprve chystáte? 

23 komentářů:

  1. Pěkná nadílka, já četla jen Dvůr trnů a růží a můžu ho 100% doporučit.

    OdpovědětVymazat
  2. Dvůr trnů a růží je skvělý. :) Do Měsíčních kronik se chystám taky pustit, možná si na Světě knihy koupím první díl, pokud tam bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měsíční kroniky jsou must have pro každého fantasy knihomola! :D

      Vymazat
  3. Krásné knihy :) Nejchladnější dívku jsem před nedávnem dočetla a doufám že se bude líbit :)
    Užij si nové knihy a měj se krásně ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné přírůstky! :) Nejchladnější dívka mě ohromně láká, takže jí nakonec asi neodolám. A na Nejkrásnější se chystám. Musím si totiž doplnit Měsíční kroniky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D a snad se Nejkrásnější bude líbit, podle mě to bylo docela zajímavé :)

      Vymazat
  5. krasna hromadka, tak ti preji moc pekne cteni :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Před chvilkou jsem dočetl druhý Dvůr a... máš se vážně na co těšit :DD Nejchladnější dívka mi dneska od Omegy taky přišla, těším se na nic víc než rok, takže jsem hodně netrpělivý, až ji budu číst :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na Dvor sa veľmi teším, onedlho by mi mal prísť :D A Nejkrásnejší si chcem tiež prečítať, už ju mám dlhšie na zozname. Veľmi pekné prírastky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. ACoTAR je veľmi dobrá voľba, druhá časť je naozaj pecka. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Viděla jsem seriál 13 Reasons Why a je úžasný! Kamarádka mi dala knížku, v češtině (na jakou obálku jsi nechtěla čekat?). Ale obálka je hrozná, jak pro děti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že bude nové vydání s nějakou lepší obálkou :) Jinak aktuální česká obálka je fakt příšerná, já jsem knihu ani nepoznala :D

      Vymazat
  10. Moc pěkné kousky :) Dvůr trnů a růží je hodně povedený :) a Thirteen Reasons Why mě začala zajímat kvůli seriálu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Upirky má teď každý koukám :D by mě zajimalo,kolik twch recentních výtisků vždycky maji :D já teď čekám od Omegy Crossbones tak uvidíme,kolik lidí ji hude mít taky, myslim tu knihu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať se ti kniha líbí a děkuji za komentář :)

      Vymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)