pátek 2. prosince 2016

Knižní shrnutí: Listopad 2016


Vítám vás u mého dalšího článku a zároveň prvního článku do opět nové rubriky! Tedy do rubriky ,,Knižní shrnutí" a myslím že je jasné co se tady bude dít a kdyby to jasné nebylo, tak tu vlastně shrnu celým můj knižní měsíc do jednoho článku! Článek bude obsahovat: Knižní přírůstky za tento měsíc, Přečtené knihy za tento měsíc, Novinky na blogu!



Hned na začátku listopadu mě čekal svátek a knih jsem dostala opravdu hodně (i když jedno byl sedmidílný box a teď už možná tušíte o jakou knihu půjde) a pak ještě jednu, které jsem chtěla dát šanci a dobře jsem udělala! Jaké  to jsou?

První knihou je Skleněný trůn od Sarah J. Maas. Celou dobu jsem neměla žádný důvod si tuhle knížku přečíst, jenže pak na scénu přišel Dvůr trnů a růží (který bych taky moc chtěla) a já jsem nejdřív chtěla zkusit její první známé dílo a tak se objevilo na mém seznamu a pak u mě v knihovničce! Kniha na mě udělala opravdu veliký dojem a opravdu se hrozně těším na další díly, jenže do Vánoc ještě daleko (víceméně). Samozřejmě jsem stihla napsat už i recenzi! 

O pár dní později (i když to pořád mělo být k svátku) jsem dostala sedmidílný box a ano, jedná se o všechny díly Harryho Pottera (tedy až na ten osmý). Vážně nesnáším Českou poštu, když doma čekám na mojí zásilku (kvůli sms-ce která mi přišla a pak mi přijde že jsem byla zastižena doma, pak má člověk vážně chuť si jít s někým z vedení promluvit..). Do read-a-thonu téhle séri už jsem plně ponořena, teď zrovna jsem se zasekla u čtvrtého dílu, ale dnes už to snad dočtu! 

Ke konci měsíce mi přišel tenhle krásný recenzní výtisk Projekt Alfa - V pasti od české autorky Lenky Dostálové, kniha vypadá velmi zajímavě a hned jak dočtu Harryho Pottera (4) tak se do této knihy pustím! Už se na ní vážně moc těším a mám jí tak připravenou na víkend! :) 

Přečtené knihy: 
  • Milion Sluncí, (Loď mezi hvězdami 2), Beth Revis
  • Škola dobra a zla: Poslední navěky, (Škola dobra a zla 3), Soman Chainani
  • Všechny barvy země, (Loď mezi hvězdami 3), Beth Revis
  • Den co den, (Den co den 1), David Levithan
  • Mechanický anděl, (Pekelné stroje 1), Cassandra Clare
  • Skleněný trůn, (Skleněný trůn 1), Sarah J. Maas
  • Harry Potter a kámen mudrců, (Harry Potter 1), J.K. Rowling
  • Harry Potter a tajemná komnata, (Harry Potter 2), J.K. Rowling
  • Harry Potter a vězeň z Azkabanu, (Harry Potter 3), J.K. Rowling

Do konce knižní výzvy tohoto roku mi už chybí přečíst jen dvě knihy, samozřejmě bych si mohla výzvu i navýšit, ale nelíbí se mi když číslo končí na x5 a na deset knih už si nevěřím. Takže skončím u šedesáti knih (pak samozřejmě bude článek o všech šedesáti knihách) samozřejmě to ale neznamená že přestanu číst! :D A jak jste strávili měsíc listopad v knihách? Budu moc ráda když mi napíšete jak jste na tom vy! :)

8 komentářů:

  1. Moc pěkné shrnutí :) Přečetla jsi toho vážně hodně :) já jsem teď se čtením trochu pozadu, kvůli škole :) A krásné přírůstky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ani nevím jak to dělám, ale jsem s tím taky spokojená :D

      Vymazat
  2. Pěkné přírůstky. :) Projekt Alfa mi tenhle týden také dorazil - tak se na příběh, co nejdřív vrhnu. A Skleněný trůn je prostě skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem v Projektu Alfa někde za půlkou a zatím mě to baví :) jinak děkuji

      Vymazat
  3. Tak to jsou opravdu parádní kousky :) Já bych si nejvíce chtěla přečíst Den co den, který mám už poměrně dlouho ve svém knižním seznamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Den co den opravdu doporučuji jen jen blbý že druhý díl vlastně druhý díl není jen je z pohledu někoho jiného! Ale jednička je super.

      Vymazat
  4. To jsi na tom s tim ctenim mnohem lip nez ja. Ale co se divim, vsichni jsou hrozni rychlici :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V posledních pár měsících jsem se dost rozjela :D taky se tomu sama divim :D

      Vymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)