pondělí 26. prosince 2016

Vánoční nadílka (přírůstky #4)

Vánoční večer je za mnou a já bych vám tedy chtěla ukázat, jaké knihy na mě pod stromečkem čekaly!


Jako první jsem otevřela Půlnoční korunu od Sarah J. Maas na knihu už se hrozně moc těším, protože první díl jsem vychvalovala :) potom jsem asi otevřela Dědičku ohně nebo Harryho Pottera a Prokleté dítě, do kterého se pustím nejdříve z důvodu knižního potter-a-thonu, který aktuálně podnikám. No a pak takové pro mě největší překvapení na závěr! První Stříbrná kniha snů a hned i druhý díl - Druhá Stříbrná kniha snů. Spadl mi velký kámen ze srdce, protože první díl jsem už viděla všude vyprodaný, četla jsem ho někdy v létě tohoto roku a říkala jsem si že potřebuji všechny díly (na třetí teda pořád čekám až ho u nás vydají). Když jsem četla anotaci druhého dílu těšila jsem se ještě víc. Jediné co mě mrzí je, že jsem neobjevila Královnu stínů, tak snad jindy. 

Tohle bude asi všechno o čem bych vás chtěla informovat a ráda bych taky věděla co jste našli vy?

2 komentáře:

  1. Nádherné přírůstky. Já bych si taky přála mít doma další díly série Skleněný trůn. :) Já jsem dostala k Vánocům Milion sluncí, Eon a Ptačí zpěv. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Milion Sluncí a vůbec celou sérii mám přečtenou a je vážně boží, zrovna tenhle díl je snad po jedničce nejlepší *-*

      Vymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)