sobota 10. prosince 2016

Unboxing #1


Zdravím a vítám vás u dalšího unboxingu (pomalu se mi to začíná rozjíždět). Dneska jsem vám chtěla ukázat co mi přišlo z Presco Group se kterými jsem aktuálně navázala spolupráci a jsem za ni moc ráda, mají na výběr opravdu krásné deníčky, notýsky, diáře, kalendáře a nově i knihy! Jejich sortiment si můžete prohlídnout zde... Ale teď už se pojďme kouknout co všechno mi přišlo!

Už jsem u hodně blogerek viděla jak to vypadá když jim balíček z Presca přijde. Jejich jméno i adresa jsou napsány nádherným písmem. Jinak tomu nebylo ani u mě, ale Česká pošta opět zklamala a tu část zrovna roztrhla (asi se nedočkám dne, kdy mi z České pošty přijde všechno ok) ale i přesto se pojďme podívat:


Otevření balíčku (bublinková folie!! :D)

Věci co mi přišlo (v bublinkové folii!!!) :D 

Všechny věci právě venku. Teď se na všechno pojďme podívat blíže...
~
Jako první vám přestavím kalendář na téma Alenka za zrcadlem. Já Alenku miluji, přeci nemám jen tak pro srandu v záhlaví Šklíbu (mou nejoblíbenější postavu). Navíc nový rok se blíží a já ještě žádný kalendář neměla a tohle byla skvělá příležitost, protože hezčí kalendář pro někoho kdo Říši divů miluje snad není. Takže teď už počkat jen do ledna :) 


Ukázky z kalendáře: 


Kalendář stojí 179 Kč a můžete si ho koupit ZDE
~
Jako další tu máme nelinkovaný notes. Na vazbě je roztomilý motiv pandy a uvnitř na vazbě jsou bambusy (jak roztomilé). Navíc co se mi u notesu líbí je i přihrádka vzadu v notesu, která se opravdu hodí k uschování malých papírových pokladů. Notes obsahuje opravdu mnoho stran a to přesněji 172, takže se nemusíte bát že by za chvíli došly listy. 


Jak to vypadá uvnitř tedy vnitřní vazba!! Bambuus! :D 

Tento nelinkovaný notes stojí 169 Kč a můžete si ho koupit ZDE
~
A pak tu mám týdenní diář s motivem roztomilého ježečka, myslím že tento diář potěší snad každého. Diář je tedy na rok 2017. Vnitřní vazba obsahuje krásné motivy jablíček. Samozřejmě ani tady nechybí zadní přihrádka a vyplnění osobních údajů :)  Diář je formátu A6 a okénko na den je celkem prostorné. 




Diář stojí 139 Kč a můžete si ho koupit ZDE
~
A jako poslední tu mám tento linkovaný notes který jsem dostala jako dárek. Už mám plán jak ho využít a to na citáty z knih. Tento notýsek se tedy budu snažit všude nosit s sebou abych si do něho mohla něco případně zapsat. Je stejného formátu jako předchozí diář, tedy A6 a tak to snad nebude těžké a navíc má také 172 stran takže mi vydrží snad dlouho. Jediné co se mi na něm nelíbí je bílá záložka, která se vůbec nehodí k té červené gumičce :/ (Navíc původně na stránkách byla dokonce gumička černá, tady je červená) 



Notes stojí 149 Kč a můžeš ho koupit ZDE
~
Kalendář můžeš koupit ZDE
Nelinkovaný notes s pandou můžeš koupit ZDE
Diář 2017 s ježečkem můžeš koupit ZDE
Linkovaný notes ,,Kaleidoskop" můžeš koupit ZDE

6 komentářů:

  1. Tak to je nádhera :) Diář a kalendář jsou naprosto úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k nové spolupráci! Nádherné kousky! Jeden hezčí než druhý a ten kalendář vypadá naprosto )chvatně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke krásným přírůstkům. :) Především ten kalendář je nádherný. :)

    OdpovědětVymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)