středa 8. března 2017

Unboxing z Book Depository! (2) a jeden knižní přírůstek (12)

Zdravím knihomolové! Po hodně, ale opravdu hodně dlouhé době, jsem se rozhodla speciálně udělat unboxing, protože jsem poprvé objednávala na Book Depository - zahraničním e-shopu, kde najdete mnoho knih v cizích jazycích a za docela symbolickou cenu A NAVÍC poštovné je zdarma! Taky nemohu opomenout jeden knižní přírůstek, který jsem si koupila v knihkupectví!! Pojďme se na knihy podívat!


📦První unboxing📦
V pondělí po škole na mě doma čekal krásný balíček z BD, jelikož jsem si objednala dvě knihy, nevěděla jsem jaká kniha se skrývá kde (knihy mi poslali jednotlivě a v jiný den). Takže jsem podle hmatu doufala v úplně jinou knihu, ale i z téhle jsem měla moc velkou radost! 
POZNÁTE, CO JE TO V BALÍČKU ZA KNIHU? :O :) 
Taky nesmím zapomenout na krásnou záložku (kterou máte nahoře na obrázku), která na mě vykoukla při rozbalování hned jako první. Už dlouho dobu jsem se po nějaké levné sháněla a tahle se mi moc líbí! I přesto se ale nedokážu odloučit od mé lišky :P

A tady už je kniha v plné své kráse! Hlavně ta obálka mě okouzlila a poté samozřejmě anotace, ale obálka byla podstatnější. Jedná se tedy o knihu Vassa in the night od autorky Sarah Porter. Absolutně netuším, jestli kniha vyjde i u nás, ale zatím jsem o ní nikde neslyšela. Pokud vás kniha zaujala, více informací najdete na Goodreads
Kniha mi přišla do týdne co jsem jí objednala, bez jakýchkoli vad, takže jsem vážně šťastná, ale zase teď bude moje peněženka dlouho brečet, protože hardcover je o polovinu dražší než paperback (a ten neměli). No a teď se pojďme vrhnout na druhý balíček, který mi přišel o něco později! ➡
📦Druhý unboxing📦
Druhý balíček mi přišel sice o něco později, ale pořád to zvládl v posledním dni daného termínu! Byla jsem opět neskutečně šťastná a zase mi to zlepšilo den :) Já už jsem tedy věděla, co se za knihu v balíčku ukrývá, ale o to víc jsem se na ni těšila! Dále už vás nebudu nijak zdržovat. 
Je to kniha A Thousand Pieces Of You od Claudie Gray, opět anglická kniha s naprosto úžasnou obálkou. Zase nemůžu zapomenout na nádhernou záložku, která je jiná než předchozí a opravdu krásná, krásnější než ta před tím. Tuším, že u nás kniha vyjde také a to zřejmě někdy na podzim a bude jí vydávat CooBoo! Pokud vás kniha zaujala, opět je tu Goodreads. Kniha opět přišla bez jakýchkoli vad! :)
 Obchod Book Depository hodnotím 10/10!

📕Jeden knižní přírůstek!📕

A abychom tu neměli samé anglické knihy, tak je tu i něco pro české čtenáře! Zase byla sleva, ale já jsem neměla chuť na žádnou knihu z mého wishlistu, a tak jsem si naprosto spontánně koupila tuhle krásku!
Je to tedy kniha Temnější tvář magie od Victorie Schwab! Nedávno do knihkupectví dorazila Divoká píseň (na kterou se taky chystám), ale ještě před tím než si Divokou píseň přečtu chci zkusit tohle. Pokud se o knize chcete dozvědět více, zase je tu pro vás Goodreads!

📚Rekapitulace📚


Chystáte se na některou z těchto knih? Nebo už jste četli? A co vaše přírůstky? 

10 komentářů:

  1. Chci se v březnu trochu držet od nakupování, ale jak se znám, opět to poruším. Zrovna dneska mi přibyl Harry Potter a vězeň z Azkabanu, protože si mamka udělala výlet do Prahy a chtěla mi po minulém týdnu (byl neskutečně hektický a já se v pátek naprosto složila a celý víkend strávila v posteli) udělat radost, a to se jí taky povedlo :) Chystám se na Temnější tvář magie, ale zatím se mi podařilo jí odložit na neurčito. Mám v plánu vyzkoušet Book Depository, už jen kvůli sestře, která nečte jinak než v angličtině :) Přeju ať se knížky líbí, měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nakupuju a dělám zásoby, dokud to jen jde :D jinak ti samozřejmě děkuji a taky doufám, že se mi knihy budou líbit a stejně tak ti přeji hezký zbytek dne :)

      Vymazat
  2. Četla jsem Temnější tvář magie a za mě pecka, moc se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
  3. Na Book Depository jsem zatím ani jednou nenakupovala, ale s postupem času se k tomu schyluje :D První dvě knížky vypadají hodně zajímavě, určitě se po nich mrknu. Ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Docela si mě nalákala na book depository. Musím se na to podívat :D Nicméně moc pěkné kousky a porvedení obálek také. Pěkné čtení :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ani na jednu výše zmíněnou knihu se nechystám, ale kniha A Thousand Pieces of You má nádhernou obálku!
    Ještě jsem z BookDepository neobjednávala, ale určitě se chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou obálkou máš naprostou pravdu, je fakt úžasná ♥ :)

      Vymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)