čtvrtek 2. února 2017

Knižní přírůstky #10


Zdravím knihomolové! Všichni už za sebou jistě máme vysvědčení a s tím možná i malou odměnu za to, že jsme přežili první polovinu školního roku. I na mě čekala odměna, samozřejmě peníze na nákup knih.. a tak jsem ihned vyrazila. (A taky protože byly slevy). Myslím, že jsem dnes navštívila rekordní počet knihkupectví a procestovala část Prahy. Takže se teď pojďme kouknout, jaké knihy jsem si pořídila! 

No, nebudu vás dlouho napínat.. Chtěla jsem si nějak proškrtat wishlist a tak jsem šla po tom, co chci už delší dobu. No a tadááá, tady jsou tři knihy:

Přes prázdniny si chci číst nějaké anglické knihy, ale zase ne moc náročné, takže jsem se trochu řídila Klárkou z Klářiných knih. A samozřejmě nemůžu zapomenout ani na češtinu a tak jsem chňapla i po jedné té v českém jazyce :)

A tady už je máme v plné kráse! Jako první jsem si koupila Holding up the Universe. Byla jsem nadšená, když jsem tak knihu uviděla, protože jsem myslela že jí nebudou mít. Potom jsem navštívila další knihkupectví, tam ale nic neměli a tak jsem zamířila do posledního, kde nakonec všechno měli, takže jsem tam vlastně měla jet rovnou! :D Pak tu teda mám All the bright places, knihu kterou chci už hrozně dlouho a teď se mi navíc sešli dvě - v čj a aj. No a pak tu mám romanťárnu Řekni mi tři věci, na kterou se těším, protože mám takové záhadné ya knihy ráda. 

A bonus dne? Potkala jsem Markét!! známou také jako Marillee (Svět podle Marillee), no a to vážně úžasné zakončilo můj knihomolský den :)

12 komentářů:

  1. Krásné kousky! Tak ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nečetla jsem ani jednu, ale přeju, ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky :) Na Holding up the Universe mám taky zálusk, ale už vydržím dva měsíce počkat do českého vydání :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné knížky :) Všechny malé zázraky jsem už četla, a bylo to úžasné čtení :) Užij si je :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá na recenzi Řekni mi tři věci - také o knize uvažuji. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny vypadají skvěle! Užij si čtení a já se budu těšit na recenze :)

    OdpovědětVymazat

Za každičký komentář jsem nesmírně ráda! :)